Hoppihoppi

Gårdagen var extrem, extremt spännande. Kl 6 åkte Robin till H-sand och skulle på finmiddag med hemvärnet. Efter en halv timme ringer han och säger att det kommer en kille och kollar på bilen. Synd vare bara att batteriet var urladdat, typiskt lixom.. Då kom robins farbror och kusin och försökte hjälpa mig.. men de gick obra så då kom pappa med tuttut bilen och hjälpte oss! Tillslut så drog V8an igång och sen dess startar den bra ;) För fick dock stänga order om att inte stänga av bilen för batteriet måste laddas. Så var jag tvungen att åka till macken för att slänga in vinterdäcken, sen skulle jag backa därifrån, ( en timme innnan körde jag mormor bil, där backen ligger neråt..) och lägger i 4an. TOPPEN bilen dog och jag höll på att kissa på mig av spännandehet! Skulle den starta?!?!?! Jo som tur var så gjorde den ju de! Sen vare nästan raka vägen till tutut och visa upp bilen. Han gick ett varv runt bilen, ställde sig brevid mig och sa: Ja, 20 taru de`? Haha, jag spelade kall och sa nja, men ändrade mig snabbt till ja, visst okej då :D moooohaha, tänk om han visste vad vi betalade för den :D Skönt som fan! och vinst till miiig ;)
Hur som, sen skjutade mormor hem mig och vi gick ut med hundarna, sen gick jag och la mig tror ja. Ylva med, brevid i sängen.. Men mitt i natten försvann hon, och robin kom in genom dörrn?!! han skulle ju sova i h-sand.. Jaja, de va ju as bra för då spar vi på lamporna.. Jag vägrar släcka när ja ska sova själv..

Ikväll blire en tråkig kväll, bara jag och ylva hemma. Inte för att hon inte duger men hon är inte så direkt pratglad.. och på tal om henne ska jag nog gå ut en svängis med na, hon kankse är pinkis :/ ...
Håller tummarna för att krogarna stänger 12 ikväll så min stora starka robin kmr hem och skyddar mig från alla monster på lv5.
Pöss!image39

Kommentera här: