Lördag

Hej!

Det är inte klokt hur fort skolveckorna går nu för tiden. Dock kommer de kännas längre efter påsklovet då APUn är slut och vi börjar gå i skolan i 5 dagar ist för bara 3. Men de ska nog gå bra det med. Hanna sa igår att det bara är 8 eller 10 (kmr inte ihåg) veckor kvar efter påsklovet till vi tar studenten. Fan, va ska man göra då? Jag tänker inte gå och vara arbetslös och leva på bidrag. Eller, får man ens bidrag nu för tiden?? Nej, jag vill jobba och tjäna egna pengar, betala hyra och köpa fina bilar. De skulle vara skönt! Nackdelen är att jag kommer sakna ihjäl mig efter Hanna och Isa ♥. Men Hanna och jag ska se till att hälsa på Isa när hon pluggar och blir åklagare. 

Ihelgen är Ylva och jag ensamma hemma. Tråkig och dåligt för energiförbrukningen eftersom lamporna får lysa på natta så jag ska kunna sova. De vore så skönt att kunna inse att mörkret inte är farligt, men de går bara inte. Men men, en helg ska jag väl kunna överleva. Egentligen skulle jag sova hos mormor men jag fick för mig att åka hem och städa ist. Jag diskade och tvättade sen åt jag popcorn, pinkade med Ylva och sen gick vi och sov. Rolig kväll måste jag säga! Verkligen. 

Nu ska jag nog gå och duscha och åka till mormor och ta med mig Felix på en prommis sedan ska vi till mamma och få mat, eftersom Anita är här. Och just ja, mormor fyller år på onsdag. Jessica med för den delen ;) Vad ska man köpa till mormor, gamla tanter och gubbar har ju allt!  Men vi ska nog lösa det.

Trevlig helg på er och grattis till Robins farmor! :)
image89

Kommentera här: