21 februari

Oskar sover och jag tvättar. Robin åker skoter. Fast nu ringde han och sa att han struntade i det eftersom vädret är så pissigt. Smart kille!

Igår var vi tidigt på stan. Samma visa varje gång. Robin står i provrummet och gnäller att han vägrar prova. Tillslut blir vi ovänner och han får leta det han vill ha själv. Jag går då 20 meter bakom som en trogen hund och nosar upp alla gobitar han går förbi. Vänner och 3 par byxor rikare gick vi hem. 1 par ska dock tillbaka. Vi passade på att införskaffa en febertermometer för örat också. Super bra!

Efter en kort visit till Birsta (helt i onödan) for vi hem och köpte semlor och sedan raka vägen hem till christoffer och viktoria. Typiskt nog var varken Viktoria eller Emilia var hemma. Vi har som en tendens till att pricka in när inte alla är hemma. Men vi får försöka igen ;) Dom har det så mysigt ute i Juniskär.

Kommentarer:

1 Erika:

skriven

Tänk på att en örontermometer oftast kan visa ca 0,5-1 grad fel. Små barn som inte börjat prata än kan ju inte förklara hur de mår så det kan bli lite tokigt om tempen visar en grad mindre än vad som egentligen är fallet. Bara så ni vet! :)



2 robin:

skriven

den där skulle vara bäst på marknaden. bättre än att ta i röven.

Kommentera här: